STRATEGISCHE COACHING SESSIE

Je bent al een tijdje bezig, hebt prachtig werk neergezet en wil een volgende stap maken. Je loopt over van mooie ideeën en plannen, maar weet nog niet waar je het beste kunt beginnen.

Een middag lang gaan we samen aan de slag in deze strategische coaching sessie, waarin je -contact maakt met de reden Waarom je doet wat je doet. Je toetst of wat je nu doet daar nog echt bij aansluit en of de manier waarop je het doet ook past bij de ondernemer die je wilt zijn.

Je zoomt uit van je day-to-day business en gunt jezelf de ruimte om van een afstandje naar je onderneming te kijken. Je ontdekt waar je nog vasthoudt aan oude manieren van werken aan en denken. Zo begin je met het creëren van een business waarvan je houdt.

Samen kijken we naar de basis van jouw business en onderzoeken waar het eenvoudiger en prettiger kan. Helemaal in lijn met de ondernemer die jij wilt zijn.

Zo zet je vanuit je kern een stap vooruit. Zodat alles wat je vanaf nu doet in lijn is met jouw missie om de wereld een mooiere, eerlijkere of duurzame plek te maken.

Je maakt keuzes over waar je de komende periode jouw tijd en energie aan wilt besteden.  

Met welke plannen en ideeën – die je nu misschien nog op de plank hebt liggen – kun je zoveel mogelijk impact maken?
En: waar mag je afscheid van nemen?

Na afloop van deze middag heb je een inspirerend beeld van waar je naartoe wilt groeien, een overzicht van jouw volgende stappen en goede energie om daarmee aan de slag te gaan.

Een STRATEGISCHE COACHING SESSIE is voor jou als je…

⊃  Merkt dat je soms mooie kansen aan je neus voorbij laat gaan.

⊃  Voelt dat je de leukste dingen in je business de minste aandacht kunt geven.

⊃  Ontzettend veel toffe ideeën hebt, maar het je niet lukt om die van de grond te krijgen.

⊃  Een andere kant op wilt met je business, maar nog niet precies weet waar je je aandacht en energie op wilt richten.

⊃  Merkt dat je steeds minder voldoening haalt uit je dagelijkse werkzaamheden.

⊃  Het gevoel hebt dat je de balans in je business kwijt bent.

⊃  Het gevoel hebt dat je onderneming niet meer past bij de professional die je nu bent. Je zoekt houvast en inspiratie om daar zelf mee aan de slag te gaan.

 

Je voelt dat je iets moois te brengen hebt, waarmee je het verschil kunt maken. En je doet niets liever dan daar iedere dag vol overtuigingen aan werken.

HOE HET WERKT

Stap 1

Je neemt via dit formulier contact met me op om een Strategische Coaching sessie in te plannen.

Je vertelt me iets meer over jezelf, jouw business en jouw grootste uitdaging van dit moment. Zo krijg ik een idee van wat jij nodig hebt.

 

Stap 2

Aan de hand van jouw vragenlijst bel ik je op voor de intake. Wat is jouw doel voor de Strategische Coaching sessie? Wanneer ga je tevreden naar huis? Wat moet ik weten voor we gaan beginnen?

Tijdens dit gesprek plannen we de sessie meteen in. Samen zoeken we een goed moment, zodat je na de sessie voldoende tijd hebt om meteen met jouw inzichten aan de slag te gaan.

Let op: je kunt tot 48 uur vooraf de Strategische Coaching sessie kosteloos verzetten. Daarna komt je sessie helaas te vervallen.

 

Stap 3

Op de dag van jouw Strategische Coaching sessie zien we elkaar live op locatie. Je zoom uit van je day-to-day en samen tunen we in op jouw ideale business. Wat wil je behouden en wat wil je veranderen?

Je gaat naar huis met helder idee van waar je naartoe wilt, hebt ontzettend veel goede energie om meteen aan de slag te gaan met de concrete stappen die je voor jezelf hebt geformuleerd!

Stap 4

Na twee weken bel ik je op voor jouw catch-up-call. Welke stappen heb je gezet en waar loop je tegenaan?

In dit coachgesprek stem je weer even af op je originele doel: Wat heb je nog nodig om jouw wens werkelijkheid te maken? 

Heb je na deze sessie nog behoefte om voor een langere tijd met 1-op-1 coaching aan de slag te gaan, dan maken we daar tijdens de catch-up-call meteen een start mee.

Kijk hier voor informatie.

KOSTEN STRATEGISCHE COACHING SESSIE