Maak je creatieproces weer vrij in een

Doorbraak

Sessie

Samen trekken we die grote beer omver die staat tussen jou en je ambitie om nog meer impact te maken. Je krijgt je enthousiasme terug, maakt heldere keuzes en creëert een mooi plan waar je na de sessie direct mee aan de slag kunt.

Als je een lekke band hebt, koop je geen nieuwe fiets. Waarom zou je dan een heel adviestraject inkopen als je gewoon even wilt sparren of eerlijke feedback ontvangen van iemand die al ruim 18 jaar projecten, campagnes & talks bedenkt en begeleidt?

Dat kan veel makkelijker. Daarom bied ik eenmalige brainstormsessies aan. In één uur kun je namelijk enorm veel werk verzetten. Zodat je daarna zelf weer met volle kracht vooruit kunt. 

Zit je klem en wil je snel schakelen? 

Dan ben ik je go-to-lady. 

Doorbraak Sessie

In 60 minuten halen we de kern van jouw blokkade boven tafel en creëren we die breakthrough in jouw creatieproces, zodat je volle kracht vooruit kunt.

Het is zó gaaf waar je mee bezig bent. 

Maar tevreden ben je nog niet. Je weet niet helemaal zeker of je op het juiste spoor zit.  Daarom zit je vast. 

Je werkt aan iets nieuws, zit middenin het creatieproces. Een vers project, een nieuwe dienst of heel ander aanbod.

Je moet een pitch, presentatie, masterclass of workshop geven en bent nog niet tevreden over wat je tot nu toe hebt staan. Je weet niet precies wát het is, maar het voelt nog niet goed genoeg. 

Of je wilt een andere kant op met je business, maar ziet vooral obstakels. Je durft niet zomaar ‘nee’ te zeggen tegen projecten die op je pad komen, maar die je liever niet meer doet. Aan de andere kant heb je nog geen idee hoe je bij die leuke nieuwe klanten terecht komt.

Je hebt een berg ideeën om nog meer impact te maken,
maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen.

Kortom, je zit klem. Voor je een enorme drempel waar je overheen moet.

Je weet dat je alleen dat punt voorbij hoeft te komen om je doel te bereiken. Een heel adviestraject starten is niet nodig, je wilt gewoon vooruit.

Je zoekt een mede-creatief-brein, een spiegel, een sparringpartner. Eentje die geen blad voor de mond neemt en je gericht advies & concrete handvatten geeft om verder te gaan. 

Yep… dat ben ik!

Ik ben jouw

vinger-op-de-zere-plek-legger
andere-perspectieven-bieder 
door-blahblah-heen-prikker

Als creatieve strateeg en communicatieprofessional met meer dan 18 jaar ervaring op het snijvlak van cultuur, maatschappij en het sociale domein ben ik jouw go-to-lady. Bij creatieve ondernemers, maatschappelijke organisaties, overheden, social enterprises, helpers en helers… ik voel me op veel plekken thuis. Altijd wel bezig met ‘the good cause’.

Ik verbind het strategische niveau met hands-on dingen van de grond krijgen. Juist daar ontstaat vaak ruis. Prachtige missies, ideeën en doelen die stranden in een wirwar van de day-to-day. Of als de spark niet overslaat tussen de creator en degene die het ook echt waar moet maken. Door die obstakels vrij te maken, zorg ik voor impact. 

Bij een Doorbraak Sessie krijg je mijn coachingskills er gratis bij. Als je klem zit omdat je op persoonlijk vlak nog een horde moet nemen, dan komt dat vanzelf naar boven. No worries. Ik help je met concrete handvatten om in de juiste mindset te komen. 

Ik ben ook herstellende perfectionist, moeder, professionele wereldverbeteraar, getrouwd met Niels, ideeënfontein, boekenwurm, interviewer, flauwe grappenmaker, krachtige spiegelaar, kinderwenscoach en al ruim 5 jaar ondernemer. 

Ik ben een hoop gezichten ineen, maar altijd mezelf. 

Ik ben Susanne.

Na een Doorbraak Sessie

⊃  Weet je precies wat je wil en hoe je het gaat aanpakken,

⊃  Heb je een goed gevoel over de richting die je hebt gekozen en kun je met enthousiasme snel weer zelf verder,

⊃  Heb je een scherpe focus voor jouw pitch, presentatie, workshop, masterclass, website, campagne of projectplan,

⊃  Ga je naar huis met een heldere planning voor de komende periode.

Onderwerpen

Voorbeeldvragen die je in kunt brengen
voor jouw Doorbraak Sessie:

⊃  Focus in je idee voor een nieuwe dienst of aanbod. Hoe kan ik het goed omschrijven? Is het aanbod compleet of juist te groot? Klopt het verdienmodel?

⊃  Opzet voor een campagne, project of publicatie. Klopt het met wat ik wil bereiken? Wat mist er nog?

  Pitch, presentatie of workshop: wat is de kern van mijn verhaal?

  Website: is het duidelijk wat ik doe? Kloppen mijn teksten met de boodschap die ik over wil brengen?

  Waarover moet ik schrijven? een selectie aan kernthema’s waar je enthousiast over kunt vertellen op je socials.

  Koerswijziging in je werk: je weet waar je naartoe wilt, maar het ‘hoe’ is nog onduidelijk. Welke stappen kun je zetten om die shift te maken?

  Helder overzicht van al je plannen en ideeën met een duidelijke prioritering in de tijd.

Een andere vraag? Komt goed! Zet het er even bij in het contactformulier.

Zo kom jij voorbij die drempel

Een uur lang mag je me alles vragen over jouw probleem. Ik geef je mijn ongezouten mening en laat je op andere manieren kijken naar je eigen proces. 

 

Ik geef geen garanties dat je het allemaal even leuk vindt…. Maar ik weet zeker dat je in een uur met mij verder komt dan wanneer je nog 2 dagen alleen doormoddert. 

Tijdens de sessie ontvangt je van mij live-feedback. Je geeft je pitch, deelt je dilemma, vertelt me je plannen. Of we reviewen samen je website en of je presentatie en kijken waar het knelt. In één uur werken we toe naar meer focus en heb je helder wat je gaat doen. 

 

Als je het graag makkelijk voor jezelf maakt, dan kun je nu beter je beste vriendin vragen om je te vertellen hoe nice het is wat je tot nu toe hebt gedaan. Veel comfortabeler dan een sessie met mij boeken. 

 

Maar dit is niet wat je nodig hebt,
en dat weet je. 

Blijven hangen op dit punt is geen optie. Je moet de draad weer oppakken, want je wilt vooruit.

 

Reken maar op een stel kritische vragen, een uitnodiging om uit je comfortzone te stappen, onverwachte perspectieven op je eigen werk en natuurlijk veel concrete tips. 

 

Trust me: ik help je vakkundig om die beer omver te trekken die nu nog zo lekker naar je staat te grommen. Zodat jij straks weer vol energie en inspiratie in je creatieproces zit

In één uur kun je een hoop werk verzetten! Believe me… Óf lees wat anderen vinden van een uurtje sparren met mij…

“Als beginnend ondernemer moet je veel beslissingen maken. Best lastig! Want ik ben creatief en zie overal mogelijkheden.
Dan is het fijn als je kunt sparren met iemand die je vertrouwt. Als mens en als professional.

Susanne heeft een communicatie achtergrond en is zelf ook ondernemer en coach. Daardoor herkende ze mijn dilemma’s én wist ze precies de goede vragen te stellen.

Ze hielp mij om keuzes te maken, om de uitstraling van mijn website te bepalen en de teksten te fine-tunen.

Heel waardevol – ik kreeg er energie van én kon sneller aan de slag!”

Fanny de Groot

De Relaxvoedingscoach

“Toen ik mijn bedrijf moest pitchen heb ik uren zitten schrijven en vooral herschrijven. Het was een onsamenhangend verhaal.

En toen was daar Susanne! Susanne voelde haarfijn aan welke vragen ze moest stellen en had alle aandacht voor mijn proces. Waanzinnig, net wat ik nodig had.

Voor ik het wist had ik de kern van mijn verhaal te pakken. Een kwetsbare kern, waar ik onbewust omheen draaide. Dit was juist enorm belangrijk om te benoemen in mijn verhaal.

Een quote die ik altijd onthouden heb is ‘Wat niet uit het hart komt, zal een ander hart niet raken’.

Het gevoel die kern te pakken te hebben was voor mij echt een overwinning.”

Debbie Mol

Inner MapMaker

“Collega’s zat – maar voor sommige specifieke plannen heb je soms gewoon een andere meedenker/sparringpartner nodig.

Iemand die snel begrijpt wat je wilt bereiken, de juiste vragen stelt en zo helpt het plaatje in je hoofd steeds scherper te maken.

Daar bel ik Susanne dus soms voor. Is een aanrader want zij kan dat geweldig goed. Bovendien is ze altijd op de hoogte van allerlei nieuwe (of gouwe ouwe) formats of methodes die soms precies dat ene laatste puzzelstukje vormen.

Slim, scherp en erg leuk om mee samen te werken.”

Monique van Ravenstein

Amnesty International Netherlands

Wil jij die beer omver werpen en je creatieproces vlot trekken?

Boek dan je eigen sparringpartner om jouw plannen van de grond te krijgen.